Bankiety Wrocław, sala bankietowa na duże przyjęcie we Wrocławiu

Organizację dużego przyjęcia warto rozpocząć od wyboru odpowiedniego lokalu. Powinno to być miejsce przestronne, w którym znajdzie się strefa przeznaczona do wypoczynku, a także do tańca. Klientom poszukującym sali bankietowej we Wrocławiu Times Event Center proponuje elegancki i doskonale wyposażony lokal PATIO. Ze względu na dużą powierzchnię parteru – 500 m2 – możliwe jest zorganizowanie w nim przyjęcia nawet dla 500 osób. Dostępna jest tutaj przestrzeń do tańca, jak również miejsce do siedzenia oraz scena dla zespołu muzycznego lub DJ. Dodatkowo możemy udostępnić dla gości antresole, przeznaczone do ustawienie stołów i bufetu szwedzkiego. W skład lokalu wchodzi szatnia, recepcja i toalety, tak więc wszyscy uczestnicy wydarzenia mają zapewniony wysoki komfort. Sala ma 20 m wysokości, co pozwala na wykorzystanie podwieszanych instalacji, a tym samym zaaranżowanie wnętrza zgodnie z indywidualnymi potrzebami. PATIO to idealne miejsce na studniówki, wesela, a także wszelkie inne imprezy w większym gronie. W trakcie wydarzenia możemy udostępnić także drugi z naszych lokali, czyli SUPERIOR CLUB.

Znakomite menu i najlepsza obsługa bankietów

Na przebieg imprezy i samopoczucie uczestników istotny wpływ ma smak potraw, które zostaną podane podczas wydarzenia. Dzięki wysokim kwalifikacjom i doświadczeniu naszych kucharzy, możemy zaproponować swoim klientom bogate menu, w którym znajdują się potrawy przeznaczone dla osób o różnych upodobaniach. Przygotowujemy między innymi:

  • Tradycyjne polskie dania, na przykład żurek
  • Specjały kuchni zagranicznych, takie jak spaghetti carbonara albo bolognese
  • Ciasta, lody oraz inne desery
  • Sałatki warzywne i owocowe
  • Dania wegetariańskie

Dokładny układ menu uzależniony jest od indywidualnych preferencji organizatora wydarzenia, dlatego jesteśmy otwarci na współpracę ze wszystkim klientami, planującymi organizację bankietu we Wrocławiu. Za każdym razem dbamy o doskonały smak potraw, jak również o ich estetykę. Posiłki podawane są przez sprawdzonych kelnerów, którzy dbają o czystość na stołach i dobre samopoczucie uczestników imprezy.